Daha önce Başına gelen varmı bilmiyorum sürekli sms geliyor kargo siparişi vermişim teslim almamışım avukat icraya vermiş borcum katlanmış sms ismi globalsatış ama avukat mış gibi sms gönderiyor btk ya baktıgımda b175 kodu vera telekomilkasyon cıkıyor arıyorum yetkiliye anlatıyorum engelleyin sms gönderimini diyorum yapamam diyor engellersem para kazanamam diyor beraber calışıyorsunuz ozaman diyorum yok diyor onlar sürekli ceza yiyor zaten birşey olmuyor muş btk dan batıgımda onaylı sms de degil diyorum birşey yapamam dedi nasıl ve nereye şikayet edebilirim ?
Bu kargoyu teslim almadın karşı taraf sizi dava ediyor olayı başıma geldi. Bilmem ne hukuk adına arıyorlar. Olayı söylüyorlar, sizin duruma göre üstünüze geliyorlar. Ürünü alın parasını ödeyin sonra iade edersiniz diyor. Bende ürünü almıyorum gidin verin mahkemeye dedim. Telefonda sözde hukuk bürosu avukatı siz kaşındınız tebligat 15 gün içerisinde gelir dediler. Sonra o an kafama birşey takıldı. Aynı numarayı geri aradım açan yok. Açılsada hemen kapanıyor. Söyledikleri hukuk bürosunun adını internette arattım. İstanbul avrupa yakasında bir yer beni arayan numara anadolu yakası alan koduna sahip. Böyle böyle bir durum varmış, birşey sormak istiyorum dedim. Karşımda ki direk bana şu numaradan mı arandınız dedi. Evet dediğimde ise onların bizle alakalası yok ismimizi kullanıyorlar dedi. Ee *********** o zaman bu dediğimde evet dediler. Kendi adlarını kullanan bir hukuk bürosu bile işlem yapmıyorken. Cimer vs hiç biri işlem yapmıyor.
Cimere şikayet ettim. Bölgemde ki polis amirliğinden arandım. Şikayetiniz varsa gelin başvurun dediler. Onca işin gücün arasında bir de onunla uğraşmamak adına gitmedim.
SONUÇ: ne bir dava var hala hakkımda. Ne de aldığım kargoyu geri göndermişim.
EDİT: Bunu neden anlattım bilmiyorum.