tlga_kurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ihtimal varsa bence temayı değiştirebilirsiniz benim çok hoşuma gitmedi ve karıncalara ilgim ve bilgim olduğu için konuşuyorum o kısmı biraz daha alt kategorilere ayırabilirsiniz aktiflikte katılırsa bence çok iyi ilerler forum bir de daha çok bilgi gerekiyor mesela sanctuslar hakkımda bilgi bulamadım bu bilgilerde ilk olarak nerelerde görüldüğü üreme hızı ne kadar yaşıyorlar tek kraliçeli mi multi kraliçeli mi işçi kraliçe boyutları koloni boyutu gibi bir çok bilgiler eklenebilir bir eksi yönü de insanlar bazen konu açıyor ama cevap alamıyor bu da biraz aktiflikten kaynaklı 2 temel sorunu çözerseniz yürür gider bu forum hocam

Edit: hocam çok kötülemiş gibi oldu bir an kusura bakmayın sadece yardımcı olmak istedim 2 sorun dışında forum efsane sadece 2 soruna odaklanırsak güzel olabilir
Hocam forum bana ait değil. Bilgi kaynağı olarak paylaştım. Çok eski bir forum içindekiler de halinden memnun olduğu için bir değişikliliğe gitmiyorlar. Kanal sahibinin youtube hesabı da var bütün canlıları bizzat yanına alıp beslemesini vs. gösteriyor canlı hakkında video da bilgiler veriyor.