SeOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fatihbaz; şirketim hırvatistanda, bu durumda hırvatistanlı pinli bir hesap nasıl bulacağım mesela? sizin elinizdeki hesapları siz nasıl pinliyorsunuz peki? o ülkede hesabınız olmadan o ülkenin ibanını nereden temin ediyorsunuz?
her ülkenin hesabını bulmak kolay degil tabi.yabancı platformlarda satanlardan bulabilirsiniz,denk gelirse.ki hırvat adsense pek piyasası olan bişey degil gördügüm kadarıyla.

eger fiziksel olarak hırvatistanda bulunan bi şirketiniz varsa,pini oraya isteyerek pinletebilirsiniz.yada hırvat adsensede pinleme sorununu kimlikle çözme konusunu araştırabilirsiniz.mesela ben türk adsense hesapları kullandıgım dönemde,yüzlerce farklı hesabı kendi adresimle pinleyemeyecegim için hepsini kimlikle pinleme yapıyordum.hırvat adsenselerde kimlikle pinleme konusunda bilgim yok malasef.

ayrıca forumda pinleme işi yapan arkadaşlar var,veriyorsun parasını ve adres/pin işini onlar hallediyor.hırvat kimlik/pin işi yapan var mı bakmak gerek konulara.2-3 gün önce yanlış hatırlamıyorsam 1-2 konu görmüştüm tüm avrupa ülkelerine ait kimlik yada pin işleri halledilir filan diye.işte o konuları bulup,konuyu açan arkadaşlarla görüşmeniz gerek bu işler için.ben hep bu şekilde hallettim yabancı adsense hesaplarının kimlik ve pin işlerini yıllardır.

iban konusuna gelince,dedigim gibi hırvat adsense im olmadı hiç yani onun nerden temin edilecegini bilemiyorum.wise,payoner,komisyonla aracılık yapanlar gibi seçenekler var.tabi hırvatistanda şirket açabiliyorsanız,banka hesabıda açabilirsiniz belki.o zaman bu tür şeylerle ugraşmanıza hiç gerek kalmaz.