frhtckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 kişiye bağlı kalmayın hocam. Ben hergün 5-6 kişiye soruyorum kim daha yuksek fiyat verirse o alır hesabı. Bu kişiler arasında konu sahibi de dahil onada soruyorum önceki alışverişlerde yüksek fiyatta alanlara soruyorum. Nasıl birşey aldığımızda her siteye bakıp hangisi ucuzsa arayıp duruyorsak bu işlerde böyledir bence. Acil ihtiyacı olan senin hesabını illa ki alır alması içinde teklifini yükseltir. Çünkü ticaretine girdiği için bu işin kendi kâr oranını da düşünüyor bir önceki mesajımda bahsettiğim gibi sizden aldıkları hesapları yüksek bir kâr oranıyla satıyorlar yalan doğru bilemem bizde öğrendiğimiz kaynağın yabancısıyız. Ek olarak dediğiniz gibi bu işin sürekliliği olursa taban fiyat belirlenmesi taraftarıyım bende. Sonra göreceğiz hangi kurumsal üyeler hesap alıp satmaya devam ediyor.
Hocam şöyle ki durum biraz daha suistimale açık yanlış yere odaklanıyorsunuz ben zaten bu arkadaşların çalıştığı çoğu aracı ve aracıların verdiği adamla ve farklı sektörde adamlarla da çalışıyorum ve hatta bugün'de 140 dolardan hesap verdim bu yabancılara.

Aşağıda büyük yazıyorum biraz sizinle ilgili değil yanlış anlamazsanız sevinirim, genel olarak konuları dile getireceğim.

SORUN ŞU:

Ortada bir hesap var ve kimlik bilgileriyle açılıyor ne yapıldığı meçhul, Çoğu kişi bu işe 100-200 tl kar için yanaşmaz. (Hesapların bet uygulamalarında kullanıldığına şahit olmadım, fakat hesap makinesi zil sesi gibi adware virüsü içerebilecek uygulamalarda kullanıldığını gözümle gördüm.)

A kişisi B kişisinin açtığı konuyu görüyor oo 1500 lira kar ben açayım 10 tane yapsam 15.000 diyip riske giriyor.

B kişisinin konusunda diyor ki istediğin kadar getir hepsini alırım 100 tane getir yine alırım, öyle alırım böyle alırım şöyle alırım.

Piyasada X kişisi gidip bir ana alıcı ile anlaşıyor ve adama her türlü hesap veriyor arzı çok fazla tuttuğundan dolayı bütün ticaret mekanizmasının içinden geçiyor.

A kişisi ertesi sabah uyanıyor hesapları onaylanmış günlerce beklemiş aramış kimlik atmış şimdi sıra geldi parasını alacak ya, Yazıyor B abim hesap onaylandı nasıl yapalım.

CEVAP: B: Kardeşim piyasa düştü alımları durdurduk birkaç gün bekle istersen.

A: Tamam abi bekleyelim o zaman.

A FEW HOURS LATER-1 DAY LATER;

A: Abi ne oldu düzelmedi mi

B: valla uğraşıyoruz kardeşim düzelicek inşallah ama umut yok gibi.

B: Istersen 1100 liradan alabilirim ama ben elindekileri risk almak istemiyorsan.

A kişisi içinden der ki, bari paramı kurtarayım. Gidip hesabı verir 1500 lira için aldığı riski 250-300 lira için almış olur., arz daha da yükselir ve alıcılara daha uygun tekliflerle hesap sağlanarak piyasanın ölmesi sağlanır.

Hepinizi Developer hesap cenazesine bekliyorum Sağlıcakla kalın. Yukarıdaki senaryodan bu işi yapanların elinde benzer mesajların 10 larca screenshot'u vardır.