Atiersoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satmayın demekten ziyade insanlara yüksek kar oranıyla bu riski almasını sağlayıp, sonrasında yatırımını kurtarmak için düşük fiyatlardan satmaya mecbur bırakıyorlar asıl sorun bu ve taban tavan fiyatının uygulanmayışı.
1 kişiye bağlı kalmayın hocam. Ben hergün 5-6 kişiye soruyorum kim daha yuksek fiyat verirse o alır hesabı. Bu kişiler arasında konu sahibi de dahil onada soruyorum önceki alışverişlerde yüksek fiyatta alanlara soruyorum. Nasıl birşey aldığımızda her siteye bakıp hangisi ucuzsa arayıp duruyorsak bu işlerde böyledir bence. Acil ihtiyacı olan senin hesabını illa ki alır alması içinde teklifini yükseltir. Çünkü ticaretine girdiği için bu işin kendi kâr oranını da düşünüyor bir önceki mesajımda bahsettiğim gibi sizden aldıkları hesapları yüksek bir kâr oranıyla satıyorlar yalan doğru bilemem bizde öğrendiğimiz kaynağın yabancısıyız. Ek olarak dediğiniz gibi bu işin sürekliliği olursa taban fiyat belirlenmesi taraftarıyım bende. Sonra göreceğiz hangi kurumsal üyeler hesap alıp satmaya devam ediyor.