Merhaba arkadaşlar, çok fazla lafı dolandırmadan çoğu arkadaşın muzdarip olduğu konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Piyasanın düşmesindeki yegane sebep, yurtdışında bulunan çoğumuzun sattığı alıcı ile işbirliği yapılması. Kısaca özetlemek gerekirse, satıcımız piyasadaki bütün hesabı toplayıp alıcıya belirli bir sayı garantisi veriyor, bu durumda ise alıcımız başka kimseden hesap almayacağını söyleyip anlaşmaya varılıyor. Anlaşılan miktar piyasanın altında olduğu için alıcıyı düşük fiyat cezbediyor. Alım ve satım gücü kişinin elinde olduğu için bu işler uğraşan diğer arkadaşlar hesap alıp satamıyor. Stoklanan ve toplu bir şekilde alıcıya verilen hesaplardan dolayı alıcının envanteri şişiyor ve hesap alım satımları bir anda duruyor. Tüm bu olanların sonucunda anlaşılan fiyat örnek veriyorum 140$( tamamen sallıyorum ). Envanter şiştiği için alıcıya muhtaç olmamızdan ötürü hesapları artık daha düşük fiyata alacağını iletiyor sirkülasyon bu şekilde devam ediyor ve kısır döngü haline gelip piyasa devamlı aşağı hareket ediyor. İstemeden de olsa piyasanın düşüşüne nasıl ortak edildiğinizi açıklığa kavuşturmak istedim. Sizlere diyeceğim dostlar kim sizi düşündüğünü iddaa ediyorsa oradan uzak durun hiç kimse sizleri düşünerek bu işi yapmaz gözlerini açmanız ve doğruları görmeniz temennisiyle Hoşça kalın.