haber sitesinde eklene bilecek bir çok secenek var ancak bunları yapa bilecek bir babayığıt lazım var mı acaba? bende php tabanlı haber sitesiyonetiyorum ancak eksikleri o kadar çok ki wp nin tek avatajı modüler olması ve istediğin modülü kullana bilme yada yaptıra bilme seceneyi var
malesef php tabalı bir yazılımda çok secenek oldunu görmüyorum kaldı ki wp sistemeleri sadece google adsense üzerine para kazanmaya kurulu bir sistem buna ayıt modüler bir türlü geliştiremiyor üyeleri üçretli abone yani para kazanmaya yarayacak sadece kannews teme var oda sınırlı yanı sen üyeye şunu bunu gold üye ol diye miyor

buna mukabilen yapacağınız haber yazılımıtan donanımlı olmalı firma rehberi olmasa olmaz iş ilanları olmasa olmaz seri ilan bölümleri olmasa olmaz buralar oldukca önemli görüyorum zir bu bölümlerden 2 secenlikli üyelik sistemi yaparak webmaster para kazanarak emeğinin karşılını ala bilir
sira bölgesine hakım bir haber sitesi sahibi firma yetkilisinin yanına gititnde onunla biografi söyleşi yapar firma rehber bölümüne ekler iş ilanlarını kendi bunyesine alır zira seri ilan bölümünü sata bilir ayrıc xxxhaber.com/xxxkasap diye sayfada acabılır bir çok secenek var kardeşim iletişim bilgilerim profilmde var bunuda sizinle fikirlerimi paylaşıp ilk müşteriniz ben olmak isterim zira aklı başımda profösyenel yazılıma bu millet aç ama genelde r10da tokları oynayan webmaster çok saygılarımla kardeşim