@fatihbaz; şirketim hırvatistanda, bu durumda hırvatistanlı pinli bir hesap nasıl bulacağım mesela? sizin elinizdeki hesapları siz nasıl pinliyorsunuz peki? o ülkede hesabınız olmadan o ülkenin ibanını nereden temin ediyorsunuz?

fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - site içerigi ve bu içerige gelen hitin hangi ülkeden geldigi önemlidir.adsense hesabının ülkesinin bi önemi yok o konuda.yabancı adsense kullanım nedenleri kişiden kişiye degişir,biçok sebebi var.ben türk adsenseleri kullanmayı çok uzun yıllar önce bıraktım mesela,sebebi tamamen o zamanki bi alışkanlık.dönem dönem adsensede belli kriterler içerisinde sorun olabiliyor.abd adsenselerde pin gelmez,ing adsenselerde onay gelmez yada çok uzun sürer,türk hesaplarda kapanma oranı yükselir gibi...türk hesaplarda çok sık kapanmalar oldugu için zamanında alıştım yabancı hesaplara yani.ayrıca pinleme olayıda daha kolay.herkes 1-2 adsense hesabı kullanmıyor.bende yüzlerce adsense hesabı var,binlercesi gelip geçiyor elimden.hepsinin pinini,kendime ait bi ev adresi ile pinleme şansımda yok haliyle
2 - adsense hesabının ülkesi,para birimini etkiler.yani türk adsense hesabındaki parayı,türk bankalarına çekebilirsiniz.adsense hesabınız fransa ise,banka olarakta fransız ibanı girersiniz.