ara ara görüyorum modlar adam mı kayırıyor diye. gülüp geçiyorum. ama son 2 konum garip şekilde silindi. bu konularda da birkaç eski üye ile tartıştım. acaba dedim bu kadar iddianın altında bir gerçek mi yatıyor? tabii ki yine bir itahamda bulunmuyorum. bu sefer basit şekilde sormak istiyorum: benim açtığım konuda "bionluk" ifadesinin geçmesi yasaksa (platform hakkında reklam ya da yönlendirme dahi yapmıyorum) diğer konular neden halen açık?
geçenlerde semrush sanal kart hakkında soru sordum. sanal kart geçiyor diye konu silindi. modlara konu açtım konuyu tekrar aktif ettiler.
şimdi de konuda bionluk ifadesi geçiyor diye konumu silmişler. konunun odağı ve amacı bionluk değil sadece bir kelime adı geçiyor. şuan bu mesajda 2 kere geçirdim mesela. ilgili konunun neden silindiğini, ya da sitedeki bionluk odaklı konuların neden silinmediğini sormak istiyorum.
sitedeki bionluk ifadesini içeren son konular:
r10.net'te yayında olan bionluk konuları:
konumda sadece "bionluk" ifadesi geçiyor diye kapatılmasına itiraz ediyorum. eğer konumda bionluk ifadesi geçiyor diye kapatılması yasaksa bu konuların da kapatılmasını talep ediyorum. tüm 1280 indexin listesi google'da mevcut.