Forum Dışı Satılmıştır
Eskişehir içi elden teslim öncelikli tercihimdir. Kutu ve içeriği eksiksizdir.
Nisan 2020 tarihinde alınmıştır. Alındığı tarihten itibaren ofis işleri ağırlıklı kullanıldı. Pil hep 60% dolum koruma modunda kullanıldı, performansı ilk günkü gibidir. Titiz bir insanım bilgisayarımı iki günde bir temizledim ve temiz bir ortamda kullandım. Her hangi bir çizik vuruk darbe bulunmamaktadır.
Alan kişinin memnun kalacağına eminim. Oyun bilgisayarı olmasına rağmen sadece 6 ay valorant gibi basit bir oyunu oynadım ekran kartı yorulmadı. Son 13 aydır masaüstü gaming setup kurduğum için yatakta film/dizi izlerken kullandım sadece. Garanti süresi dolmadan garantiye yolladım ve şeffaf tuşları sarardı ve fanlar sesli çalışıyor gibi bahanelerle tuş takımı ve fanlar müşteri memnuniyeti kapsamında sıfırlandı ve tüm bakımları yapıldı. İhtiyaç fazlası olduğu için satmak istiyorum. Merak ettiğiniz aklınıza takılan her türlü soruyu memnuniyetle yanıtlarım mesaj atmaktan çekinmeyin.
Cihaz özellikleri : * i5 9. Nesil İşlemci * Nvidia GTX 1660ti 6gb ekran kartı * 16 Gb Ram * 512 Gb m2 ssd * 120hz ekran