Merhaba arkadaşlar. Güzel bir projeye başlamıştım ki nazar değdi sanırım. Her şey legal, özgün vb. vb. bu konulara değinmek istemiyorum. Ancak Search Console^da vs tek bir hata olmamasına rağmen indexlerim tek tek siniliyor. Tam sıralama ve hit almaya başlamıştım ki 60-70 civarı index 20'lere falan düştü. Her günde düşmeye devam ediyor. Site adresi istemeyin lütfen. Fikri olan başına gelen böyle bir sorunu çözen arkadaşımız varsa dinlemek isterim. Hayırlı forumlar herkese
Not: Site almanca
Kendi kendimize nazar değdirmek, tam oluyor derken bozulması. İşin manevi boyutu bir yana google da git geller var. Sıralamalarda iniş çıkışlar mevcut. Ben bir projeye başlamıştım 3 ay oldu onu nadasa bıraktım bir gün 77 sırada bir gün 82 de gidip geliyor. 1 ay önce ayrı bir projeye daha başladım yabancı haber sitesi olarak şuan için her şey normal hatta öncekinden daha başarılı. Haberler google news te bile yayınlanıyor (kayıtlı aşamasını çoktan geçti haberler normal yayınlanmaya başladı) ama haberlerden gelen hit yok. Düzenli giriş yapıp en 6 ay süre veriyorum anca o zaman oturuyor sanırım.