haberyerel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kaleminize sağlık söylediklerinizde haklısınız fakat , başka güçlü bir altarnatif olduğunu sanmıyorum. reklam olayı yeni yayınlanan sayfalarda yoktu evet ama onunda tema ile ve yapılandırmayla olduğunu sanıyorum şuanlık yeni eklenen sayfalarda reklamlarım hemen yer alıyor bir problem yaşamadım. nasıl bir ayar yaptım bilmiyorum ama düzgün çalışıyor her şey.
jetpack eklentisinde de problem yoktu 1 2 aydır dediğim gibi sadece twitterda resim göstermiyor.

Sorun devam etmekte bilen arkadaşların mesajlarını bekliyorum

Dediğim olay bu. Sitenizde reklamlar çıkmıyor. Sizin ana tarayıcınıda çerez ve önbellek den dolayı reklam size sunuluyor. O eski çerezleri ve önbelleği sildiğinizde reklamlar çıkmayacak. Mesela yukardaki resimler gibi bende reklamlarınız gözükmüyor. Bunu kendiniz daha iyi anlayabilmeniz için sitenizi gizli sekmeden açıp kontrol edin. Sadece ana sayfa, kategori ve sayfalarda reklamın olduğunu fakat içerik sayfalarında %95 inde reklam olmadığını göreceksiniz. Yani şuanda gelen ziyarteçi reklam görmeden işini halledip gidiyor. Geçmiş olsun.