GYM esprileri iyi hoş da her şeyi mizah adı altında yanıtlayarak, cevap arayanlar için yapıcı tutum görmediğimden dolayı ben sana tek tek tüm gerçekleriyle sayayım. Şunu da baştan söylemeliyim ki, eğer hesap açıp bir de kıza ordan "beni neden engelledin?" tarzında bir soru sorarsan en hafif tabirle kızın arkadaşlarıyla yaptığı muhabette "şaka konusu" olursun.
Hata 1
Kız seninle gratis'e gitmek istemesinin nedeni, sıkıldığı için bu tür bir gezi planı oluşturmuş kafasında. Ve seni orada aslında başından savmak istemiş.
Hata 2
Bu durumun farkında olmadığından dolayı kız ürünü zaten alacaksa bile senin alacağını düşünüp almamış (kızlar doğuştan sosyal mühendistirler). Sen bunun üzerine gidip kız yine gezerken istediğini ürünü "hediye" etmişsin.
Hata 3
Kahve dahil tüm hesapları senin ödediğini yazmamış olmamana rağmen burada varsayım olarak senin ödediğini sanıyorum her şeyi yine.
Hata 4
Kızı gideceği yere kadar bırakarak altın vuruşu yapmışsın.
Kıza sorarsan tabii ki sana bunları anlatmayacaktır. Yazdıklarımı iyice okuyup ardından kafandaki soru işareti olmadan rahat bir uyku çekebilirsin. Sad but true..