Dostum İEÜ(İzmir) mezunuyum bende. Vakıf olayları biraz öyledir. Yakında görebileceklerini şöyle sıralayayım;
* Okula girişlerde oturmuş defile gibi her gün bir diğerinin giydiğine bakan tipler ( Ay dünde bunu giymişticiler ),
* Okul garajında-otoparkında araba olayları,
* Sınıfın belalı görünen babadan paralı tiplerinin yan koltuğunda 4'er 5'er takılanlar,
* Mümkünse okulun ortasında bayi showroomundan kredi kartıyla, krediyle manite araba almacılık ( Şaka yapmıyorum

),
* Replika çanta kavgaları ( En komiği budur ),
* Okulun %50'sine yakınını gece başka bir hayata dahil olarak görürsün esc. vs. Orda kazandığını okulda çevre edinip sınıf atlama için değerlendirme durumları.
* Okul önünde pudracı abiler,
Benim sana tavsiyem tüm iğrençliklerin içinde de olsan bulaşma ama takılmana bak,
Dostum bende senin gibi yaptım kafa bir kaç adamla takıldım eski dostlarla uzaktan görüştüm vs.
Ama inan gerek yok. Kasma takılmana bak.
1) Kimse için hayatını kısıtlama ( Halihazırda şehir dışında varsa eğer kız arkadaşın vs. için ünide hayatını kısıtlama )
2) İlla kafana göre diye insanları ayırıp sadece bir kaç insanla takılma. 1-2 haftaya gruplaşmalar başlayacak. Her grubun aranan adamı ol, herkesin farklı ortamı olacak, her çağırıldığın ortama katılmaya çalış, bırak onlar nasıl olursa olsun sen insanları grupları tanımaya bak. En güzel şey orda farklı farklı tanıdığın insanlar, anılar olarak kalacak. En kötü ihtimalle oradaki toplumdan bir çok sınıfa ait sosyolojiyi çözersin ilerdeki insan ilişkilerinde çok iyi öngörü olur. Üniden sonra çoğuyla bağlantın kalmayacak. Lise'den sonra olduğu kadar bile kalmayacak diyebilirim yani çokta takılma insanların yaptıklarına dostum sen alabileceğine bak.