Merhabalar iyi geceler. Şu sıralar Müge Anlı Programına aşırı takılmaya başladım. Malum şu sıralar derin dondurucudan çıkan bebek olsun. Gerek uyuşturucu gerek diğer istismarlar olsun. Çocuklara yönelik inanılmaz şeyler yapılıyor.
Bende şunu düşünmeye başladım.
Çevremde bu suçu işleyen var mı?
1- Evet var,
2- Delilim var m?, Hayır yok sadece gözlerimle gördüklerim ve kulaklarımla duyduklarım yeterli.
3- Çocuğa yönelik cezalar kar--a--nlık odaya kitlemeler, sopa ile vurmalar gibi benzer şeyler yapıldı.
Bu çocuk şuanda uzaktan bir akrabam oluyor. Babası ka--ra--nlık odalara kitliyor, .
Bunu kendim biliyordum fakat bir gün ailesiyle beraber okullarına gitmiştik. Rehber hocası, okul müdürü, sen bu çocuğu dövüyorsun şeklindeydi.
Şuanda ise çocuğu akıl hastası olarak belirtip maaş alma ve ücretsiz eğitim gösterme gibi değişik planlar yapıyorlar?
---------
Şikayette bulunmak istiyorum fakat ne yazık ki? Ülkemizde hukuk farklı işliyor işler tersine dönüp bana sarmalarından korkuyorum.
Cimere güveniyorum oda geç işliyor süreç , polisi arasam onda da verilerimi verirler.
İnanın ne yapsam bilmiyorum. Şunu düşünüyorum elbet babamız azarlamıştır kızmıştır ama bu kadarı benim başıma gelmedi ben mi abartıyorumyoksa şikayet etmeli miyim?
--- En Mantıklı başımı derde sokmayacak gizli bir şikayet nasıl edebilirim?
Teşekkürler