Girişler tamamen yabancı numara ile yapıldı . Ben mailime hesabınız sınırlandırıldı diye mail geldi . Proxy kullanıp giriş yapıyorduk ama ben giriş yapmadan zaten gelen mail ile ödeme mi geldi ne geldi kontrol edebiliyordum. Sınırlandırma mailide ben paypal giriş yapmadan mailden geldi öyle gördüm.. sonra bunun ekran fotosunu gönderdim . Ardından pypala gireyim dedim bildirim gelmiş mi diye bildirimde gelmişti onuda gönderdim . Bana gelen cevap paypala giriş yapmasaydınız çözebilirdik proxy süresi dolmasına rağmen paypala giriş yaptınız oldu ..
Bana uyarı olarak 25 eylül 23:59 a kadar proxy süreniz dolacak denilmedi. 26 Eylül'de bitecek demişti . Bi numara verdi bu numaraya mesaj atın proxy yenilesin diye o numarada Whatsap duruma yedek numaram budur diye yazmış.. o numaraya yazdım 24 saatten proxy uzatılacak dediler ve oraya ben 24 eylül akşam 23 gibi yazmıştım 24 saatten dönmediler bile . Böyle bir mağduriyet var ortada bende tabiki konıyu buraya taşıyacağımı söyledim 1 gündür cevap yok ve buraya taşıdım.