Aşşağıdaki Kod Satırım 2fa.live dan sorunsuz bir şekilde 1 yıldır kodu alıp facebook da giriş yaparken çalışan bir metodumdu lakin 1 haftadır sanırım bir public yada private sorunundan kaynaklı olsa gerek ne yaparsam yapayım texttype ne yaparsam yapayım sürekli aynı hata :@ dizin dizi sınırının dışındaydı ve hata ayrıntısından iş parçacıkları hatası veriyor durduk yere sorun yaşıyorum şuan önceki sürümlerde bir sorun yaşamadım geçenlerde derledikten sonra bu şekilde kaldığını fark ettim ve bir türlü düzeltemedim nerde yanlış yapmış olmalıyım fikri olan varmı ?

string secrettext = "#listToken";
                Thread.Sleep(1000);
                WebDriverWait wait = new WebDriverWait(Driver, TimeSpan.FromSeconds(10));
                wait.Until(SeleniumExtras.WaitHelpers.ExpectedConditions.ElementToBeClickable(By.CssSelector(secrettext)));

Driver.FindElement(By.CssSelector(secrettext)).SendKeys(ikifasecret);
                string submitbutton = "#submit";
                Driver.FindElement(By.CssSelector(submitbutton)).Click();
                Thread.Sleep(1000);
                string textoutput = "#copy_btn";
                Driver.FindElement(By.CssSelector(textoutput)).Click();

Driver.SwitchTo().Window(Driver.WindowHandles[1]).Close(); // close the tab
                Driver.SwitchTo().Window(Driver.WindowHandles[0]); //default tab activite
                //kopyalanan 2 fa kodunu split ile parçalama

Driver.FindElement(By.XPath("//*[@type='text']")).Click();
                Driver.FindElement(By.XPath("//*[@type='text']")).SendKeys(OpenQA.Selenium.Keys.Control + "v");

texttype = Driver.FindElement(By.XPath("//*[@type='text']")).Text;
                Driver.FindElement(By.XPath("//*[@type='text']")).Clear();
                Driver.FindElement(By.XPath("//*[@type='text']")).SendKeys(texttype.Split('|')[1]);
                Thread.Sleep(5000);