Merhabalar arkadaşlar,

Ben 27.04.2022 tarihinde ön başvuruda bulundum ayın 14'ünde btk devrini duyunca kontrol ettiğimde (ve bugüne kadar bir kaç kere ara ara kontrollerimde) domainlerim bölümünde aktif olarak gözüküyordu. Ohh dedim tamam artık bu adres benim.
Bugün hostingimi bu domain adresime yönlendirmek istedim siteye bir script kurdum panelden gireyim bakayım dedim bambaşka bir site bu.
Şuan alan adlarım kısmına baktığımda bu adresim gözükmemekte.
Detaylı whois kontrolü yaptığımda kayıt tarihi olarak 21.09.2022 gözüküyor.

Şimdi benim hosting firması az önce şu cevabı verdi. "O kişi sizden önce ön başvuru yaptığı için ona verilmiştir"
Peki dedim bende neden günlerdir aktif yazıyordu ve şuan ki sahibinin kayıt tarihi whois sorgularında (kayıt tarihi olarak 21.09.2022) bu çıkıyor dedim. Her destek biletine 5-10 dakikada cevap veren firma henüz bu iki soruma saatlerdir cevap veremedi.
Şuan ki sahibinin satın aldığı firmaya canlı destekten yazdım sadece ön kayıt ile mi aldı eğer öyle aldıysa tarih bilgisini paylaşmalarını rica ettim doğal olarak vermediler.
Şimdi ben bilmediğimden kuruntu mu yaşıyorum yoksa ortada büyük bir sorun mu var?
Hadi bu arkadaş benden önce ön kayıt yaptı diyelim bende neden aktif olarak gözükmekteydi?
21.09.2022 kayıt tarihi olarak gözüküyor bende doğal olarak acaba ayın 14'ünde bu firma benim adıma bu domain için bir girişimde bulunmadı da bu arkadaş bu tarihte direk mi satın aldı? Nedir bu işin aslı astarı?
Benim ne yapmam lazım? Nasıl bir yol izlemem lazım yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler.