castle44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam elindeki mamalarin hangilerini uretiyorsun merak ettim? %99'u ithal mama.

Hills= ABD
ND=İtalya
Bosh Dog=Almanya
Advance-Ispanya
Amity=Ispanya
Bravery= Ispanya

%55'lik bir kar marji olsa saticilar marjdan kisip satisi artirma yoluna gider ama hemen hemen heryerde mama fiyatlari ayni

Premium marka kopek mamalarini da satmiyorsunuz. Orijen-Acana- ND( cok cok az cesit var)
Merhaba hocam Hill ABD'de olsa orda çalışan yetkililer ve üst yönetimlerin hepsini tanıyoruz ve kendimize özel mamalar yaptırıyoruz ve bize daha ucuz maliyetle geliyor hocam aslında burası biraz karışık
enngerek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demir işinde olmasaydım kesinlikle yapmak istediğim bir sektördü hele ki üretim kısmı, hayırlı kazançlar.
Reflex ve Enjoy 20kg mamalar da ki fiyatınız nedir hocam? sokakta ki ufaklıklar için her ay alıyorum.
iemralan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazılım kimin adam direk telegramın logosunu koymus oraya.

Merhaba Faqrika e-ticaret paketimiz.
project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sepet ortalaması yüksek gayet güzel. Bura ki arkadaşlar ciroya bakmış ben karlılığa bakıyorum. %30 kar marjıyla gördüm. 600 bin tl .180 bin tl net kar yapıyor . 30 bin tl reklam veriliyor * 6 roas var . zaten normali bu .Enflasyon en büyük vergi toplama yöntemidir. benim ürünlerimde 250 tl çıvarında ocak ayın 237 kargoyla yaptığım ciroyu 120 kargo ile yapıyorum Agustos ayında. Sektör belirleyin . ayda 15 k reklam basın . bu roasları elde edersiniz . önemli olan sepet ve ürün fiyatıdır. ürün başı 20 tl kazanarak zaten reklama çalışmış olursunuz . Burada emeği yok saymıyorum ama şaşıran arkadaşlara şaşırıyorum. Bu rakamlar normal . Bir günde 57 bin tl harcayıp da aynı gün 860 bin tl ciro çeken bebek giyimci biliyorum . vatandaş uyandı arkadaşlar . Pazaryeri sitelerine komisyon indirimi kadar hesaplı alıyorsa her siteye üye olup kapıda ödeme alıp daha sonra kredi kartı ile alıyorlar. pet shop da güven esasdır. Adam zaten tekrar müşterisi gelse ortalama 300 k ciro çeker . Dediğim gibi emek güzel sizinde yapmamız için sebep yok. iyi yazılım bolca reklam bütçesi 3 ay sonra zaten ortalama bir dükkana sahip olursunuz .
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam aslında Hills gibi çalışanlarınız özel mama üretimi sayeseinde hills ürünlerinde %50 kadar Kar ediyoruz
buwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah bol kazanç versin hocam.
5 yıl önce sizin gibi biri vardı, başka bir sektörde liderdi, elini açık etti ve 1 sene içerisinde darmadağın oldu.
r10 da girişimci çok, site bilgileriniz falan baya bilgi paylaşmışsınız, umarım zarar görmezsiniz.
umityildrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olmasını umarım.
Teşekkür ederim hocam
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok çok sevindim insanlar bir iş yaparken hemen olmaz, yapamazsın derler yahu hele bir denesin baksın görsün oluyor mu olmuyor mu diye. de gel de anlat millete.
Sizin adınıza sevindim cironun %55 oranında kar olması da bir o kadar iyi.
Şimdi şu bakkal kardeşine bayilik ver

Bu gibi pet ürünleri güneydoğu ve anadolu da satış bazında çok kötü sanırım batı tarafı çok alıyor. Kar oranını %100 yapabilirim bu arada.
Hocam 81 ile gönderim sağlıyoruz çok yakında e-ihracat işine giricez 1 sene kadar sonra mama fabrikasını açacapımız zaman
WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fabrika paketleri ne olmuş öyle hocam, 80k az değil ama aslolan tabii işin sorunsuz yürümesi, petshop iş yapmaz diyen yanlış söylemiş, sadece suluk ve bilezik gibi ucuz malzemeleri satıp iyi cirolar yapan arkadaşlar var. değil ki kedi köpek maması, minderi vs gibi fiyatlı ürünlerde iş farklı boyuta çıkıyor, siz de 18k ürün varmış her türlü döner. hayırlı işler, başarılar..
Teşekkür ederim hocam
TRPower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Asmus1990; Sitenizde merakımdan bi' gezindim. Çok hoş duruyor; ancak menünüzdeki butonlar sadece text metin olarak kalmış. Sanki eksikmiş, CSS yüklenmemiş de biçimlenmemiş havası veriyor. Küçük bir öneride bulunayım dedim.

Hayırlı bereketli satışlar dilerim.
Teşekkür ederim hocam.