Merhaba arkadaşlar,
Bilyorsunuz wordpress jetpack eklentisinde yazı paylaşıldığında aynı zamanda sosyal medya hesaplarınızda da paylaşım yapılıyor.
bende bu eklentinin o özelliğini kullanıyordum. son 1 - 2 aydır twitter'da gönderiler paylaşılıyor fakat resimli şekilde çıkmıyor sadece başlık ve link olarak gözüküyor
facebook ' a baktığımda resimli şekilde sorun gözükmüyor.
bu konu hakkında bilgisi olan ve ya bu durumu yaşan arkadaşlar var mı ?
şimdiden teşekkürler
Hocam bence jetpack kullanmayın. Eğer ki adsense kullanıyorsanız. Çünkü Ben de bu özelliği kullanarak sosyal medyadan büyük hit çektim fakat google bu gelen hitleri tam olarak belirleyemediği ve sosyal medyadan gelen hiti sevmediği için içerik sayfalarınızda git gide reklamlar çıkmamaya başlıyor. Sadece anasayfa, kategori ve sayfalarda reklam sunumu oluyordu. Google Analiz'e baktığınızda organic social'ın en üstte olduğunda bu sıkıntıya girmeye başlıyorsunuz. Bu sorunun tekrar düzelmesin gerek türk forumlarında gerek yabancı forumlarda çok aradım sorunu çözen çıkmadı. Gittim ***** da pakistanlı bir yazılımcıyı işe aldım sorunu çözmesi için ben bu sorunu çözerim dedi ama yine çözülmedi. Gelen hitler içerik sayfasına geldiği için ve o sayfalarda reklam gözükmediğinde para kazanamıyorsunuz ve yaptığınız bütün emek, zaman çöp oluyor. Bu konuda dikkatli olun. Umarım bilgilendirmem faydalı olur.