project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sepet ortalaması yüksek gayet güzel. Bura ki arkadaşlar ciroya bakmış ben karlılığa bakıyorum. %30 kar marjıyla gördüm. 600 bin tl .180 bin tl net kar yapıyor . 30 bin tl reklam veriliyor * 6 roas var . zaten normali bu .Enflasyon en büyük vergi toplama yöntemidir. benim ürünlerimde 250 tl çıvarında ocak ayın 237 kargoyla yaptığım ciroyu 120 kargo ile yapıyorum Agustos ayında. Sektör belirleyin . ayda 15 k reklam basın . bu roasları elde edersiniz . önemli olan sepet ve ürün fiyatıdır. ürün başı 20 tl kazanarak zaten reklama çalışmış olursunuz . Burada emeği yok saymıyorum ama şaşıran arkadaşlara şaşırıyorum. Bu rakamlar normal . Bir günde 57 bin tl harcayıp da aynı gün 860 bin tl ciro çeken bebek giyimci biliyorum . vatandaş uyandı arkadaşlar . Pazaryeri sitelerine komisyon indirimi kadar hesaplı alıyorsa her siteye üye olup kapıda ödeme alıp daha sonra kredi kartı ile alıyorlar. pet shop da güven esasdır. Adam zaten tekrar müşterisi gelse ortalama 300 k ciro çeker . Dediğim gibi emek güzel sizinde yapmamız için sebep yok. iyi yazılım bolca reklam bütçesi 3 ay sonra zaten ortalama bir dükkana sahip olursunuz .
Sepet ortalaması derken, reklam dönüşümü sipariş sayısından mı bahsediyorsunuz?
Birde hocam iyi yazılım derken sanırım hazır sistemlerden bahsedıyorsunuz, wordpress ile yürümez mi ?