Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen ben şikayet edebiliriz hocam ama forumda o kadar çok kişi var ki hem dolaralıp hem doların yükselmesinden şikayetçi olan onlara gülüyorum
2018 Ağustos'tan bu yana 1 dolar da olsa 1000 dolar da olsa kazancım doğrultusunda kenara ayırdığım her kuruşla dolar alıyorum. Bana da gülebilirsiniz çünkü ben de eleştiriyorum.

Benim asıl merak ettiğim Erdoğan ya da üst düzey yetkililerin açıklamaları sırasında ben dolar-tl hacim grafiğini izlerim. Genelde böyle zamanlarda açıklama öncesinde dolar daha yükselişe geçmeden önce yüklü alımlar gerçekleşmiş oluyor, açıklama sırasında dolar düşüşe geçmeden önce yüklü satışlar gerçekleşiyor. İlerleyen saatlerde tekrar yüklü alış geliyor. Mesela bu açıklamaların içeriğinden haberi olup da bu alımları yapanlara da gülüyor musunuz?

Ya da bir başka gülebileceğiniz durum var. Halk bankası internet bankacılığında gecenin bir yarısı nasıl olduysa ucuzdan dolar satışı yapıldı, hesabı olan vatandaşlar da buradan dolar almak istediğinde niyeyse sistem izin vermedi. Sonrasında olayın üstü kapatıldı. Güzel vurgundu yani. Buna da güldünüz mü?