Zaten benimde en çok kızdığım ve kendime bunu yakıştıramadığım konu ben kendim web tasarım işi yaparım ve ufak tefek işler alırım bu şekilde birebir aynı site kopyasını yapmışlar ve domain uzantısı .com orjinal site buna nasıl kandım aldığım ürüne gelincede iphone 11 2. el urfada bu cihazları sorduk 14 15 bin bandında 2. elleri ha diyeceksiniz o sitede telefon satılıyormu satılıyor evet ve bunuda dogruladım musteri temsilcisine sordum telefon satışlarınızlarınızdada aynı işleyiş devam ediyor demi orda bana evet dedi deseydi yok telefon satışlarımız yok sadece giyim üzerine var zaten ürünü sahte oldugunu anlayıp almaktan vazgeçerdim tabi benim yine aptallığıma denk geldi işte ama onuda şöyle aktarayım size şimdi normalde size biri sarı site linkini watsaptan attıgında direkt sarı site cıkıyor ya o sekilde bir adres sandım ve bazen kurumsal sitelerde o linklere tıklayınca ana site çıkıyor ordan bilgili oldugumdan direkt tıklayıp bilgileri girdim ama işte sonuç maalesef hüsran ve 11.000 tl gitti hesap kiralık olayıda hesap yapıkredi bankasında ve eft kısmında açıklamayada yazdım aldıgım ürün ücreti diye kiralık hesap olsa dahi bunun sahibi var ve bayan biri bunu yakalarlar sonuçta para ona gitmiş ve açıklama kısmınada yazmışım ne için ödeme yaptığımı inşallah bir sonuç elde ederim..