arkadaşlar maalesef, bu dolap sitesi var biliyorsunuz orda ürünler var satışı oluyor ürün satış şekli size ürün geliyor siz parayı dolap'a yolluyorsunuz orda kalıyor ürün size ulaşıp onay verince para satıcıya ulaşıyor aynı bu şekilde biri ile görüştük bana bu şekilde anlattı bende uygulamayı ilk defa kullandığımdan çok bilgili değildim girip uygulamada canlı destekten sordum bu şekilde evet dogrulayınca adam demek güvenilir biri diyerekten ürünü almaya karar verdim adamla görüştük abi sana dolap link yollicam ordan ürünü alıcan doldurcan forumu dedi yolladıgı linki doldurdum orda geçen eft yapacağım isim ve isim yanında muhasebe departmanı yazıyor o iban adresine havale yaptım tabi link birebir dolap uygulaması linki ama sonunda .link yazıyor bunu havale yapınca kontrol ettim ve dolaba girince ordada sipariş gözükmeyince hemen canlı destege yazdım bizim site üzerinden yapmamışsınız hukuki olarak hakkınızı arayın dedi tabi ben bu ibana eft yaparken açıklama kısmına yazdım dolap.com ürün ödemesi diye şimdi savcılıga gidip başvuru yapacam az para değil 11.000 lira gönderdim acaba bir sonuç alırmıyım elimde dekont var watsap konuşmaları vs var bu konuda bilgili arkadaşlar yazabilirmi..