Merhaba,
Aslında durum veriyor değil hocam. Sadece orada yazan limitler ön başvurudur. Başvuru yaparsınız gelirinize ve kredi notunuza göre sizi değerlendirir, onay durumu sonuçlandırır. Avans hesap limiti genellikle gelirinizin maksimum 4 katıdır. Kredi limitinde ise findeksinize göre değişir diye biliyorum.
enpara ne gösteriyorsa veriyor hocam.
Gelir durumunuza ve kredi notunuza göre bankalar size teklif verir. 280 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi teklifi görmüştüm bir yakınımda. Üst sınır var mı bilmiyorum ama kullanıma bağlı onu biliyorum. Kimine 1000 tl vermezler kimine 100 bin tl verirler.
280 bin cevabı sorumun cevabıydı. bir ara 100 bin maksimum diyorlardı demek ki gerçek değil.
Bireysel krediler en fazla özel durum yoksa/şubeden tanıdığın yoksa benim bildiğim 5 yıl oluyor. Yani aylığa böldüğünüzde ödeyebileceğiniz miktarı karşılayabilir misiniz her ay ona bakın. Faizi eklemeyi unutmayın. Şimdi baktım en fazla 36 ay görünüyor.
vade olarak değil hocam tutar olarak sormuştum aslında. 12 - 24 - 36 seçenekleri var sadece. ben miktar olarak maksimumu var mı merak etmiştim sanırım bankanın insiyatifi sadece.