Problem senin ürünlerinin fiyatı veya maddi/manevi statün değil, konu ben de değilim. Konu karşıdaki müşteri. Real ve sanaldaki farklılıktan bahsederken ben karşıdaki bu olayı yapan kişileri göz önünde bulundurarak ayrım yaptım.
Benim verdiğim örnekte, ben bir çok insan fiyatı sorup
sana geri dönüş yapmamasını ele aldım. Ancak sen, olayı sadece bir çok kişi fiyat soruyor şeklinde algılayarak, yorum yapmışsın. Bence insanların yazdığı şeyleri tam olarak okumadan yorum yapmak seni şizofreniye kadar uzatır.
Canım kardeşim belli ki konuyu uzatmak istiyorsun. Cümlende en az 10 kere bu olursa demişsin. Yani cümleni gayet iyi anladım ve ben bunu işim için farklı algılar ve değerlendiririm. Seni şizofren olmakla itham etmedim ama sen olayı oraya bağlamaya çalışıyorsun. İnsanların yapacağı yorumları dinlemeye, değerlendirmeye ve beğenmemeye tahammülün yoksa onlardan yorum bekleme. Hele yorum beklediğin kişileri onların seni itham etmedikleri sıfatlarla asla itham etme.
Not: Mesajına yorum yapmakla harcamış olduğum vakit için üzüldüğümü belirtmeden geçemeyeceğim.
Saygılar.