Yazdıklarımı oku önce, anla sonra cevap ver. Sırf cevap vermiş olmak için saçmalama. Ben Türkiyede Suriyelilere birşey yapmıyorlar demiyorum. Almanya Türklerden denklik isterken, Ukraynadan gelen Diplomaları tanıyor. Ben kızımı okula yazdı dım, hangi okulu bitirdi diye sordular söyledim o okuldan evrak bile istemeden, isteğimiz bölüme kayıt ettiler. Ben diyorum ki Almanya UKRAYNADAN GELEN MÜLTECİLERE AYRICALIK GÖSTERİYOR. TIPKI TÜRKİYENİN SURİYE'DEN GELENLERE GÖSTERDİĞİ GİBİ. AMA ALMANYA DAHA FAZLA ÖNCELİK GÖSTERİYOR DİYORUM. Neyi tırı vırı bunun? Ayrıca Türkiyede yaşadım ben, Ukraynada da yaşadım Almanyada da. O Suriyelilere gösterdikleri müsammayı benim Ukraynalı çocuklarıma göstermedikleri için Bursa Göç idaresi müdürlüğünde güvenliğin gözünü patlatmış, sonrada Almanyaya gitmiş kişiyim ben. Karım hamileyken 4 ay Türkiyede kadın doğumdan randevu alamayan, özürlü çocuğuma hiç bir destek bulamayan adamım ben. Yazdıklarımı okumayı beceremiyorsanız cevap vermeyin.
Daha önce ne yazdığını unutmuş bir insansın. Daha önce yazdıklarını dönüp bak oku, benim sana cevabımı oku sonra gel buraya kıyaslama yap.
Ama anladığım kadarıyla kıyas yapacak durumda da değilsiniz.
Tamam sensin sen.