brown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
G213 ben de aldım aynı sorunu space tuşunda yaşadım. 8-9 ay önce paketlemiştim garantiye yollamak için, hala paketinde duruyor. Kısacası bu üründe cs:go gibi oyun oynayanlar için kronik sorun var gibi geldi.
Garanti süresi bitmeden gönderin hocam bence kullanmıyorsanız bile yeni ürün gönderirler kapalı kutuda satar geçersiniz.

orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazonu severim en çok kullandığım firma ama bu konularda tamam iade alıyor. Lakin siz bu ürünü Amazon üzerinden alsaydınız "değişim yok, iade var" mantığı ile para iadesi alırdınız. Ve verdiğiniz ücreti alırdınız güncel fiyata bakıldığında 700 küsür TL diyelim yenisini alamıyordunuz.
Amazon'da aynı ürünün stoğu bitmişti bitmeseydi değişim talebinde bulunacaktım.

Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı klavyeyi yaklaşık olarak 7 aydır bende kullanıyorum arada N harfi tutukluluk yapıyor. Ama birkaç aydır sorun yok. Nazar değmesin. Bu klavyede kronik bir sorun. itopya.com ürün sayfasına bakarsanız herkes aynı sorundan şikayetçi
Aynen hocam bana gelen her üründe farklı tuşlar bozuktu. En sonuncuda T tuşu tutukluk yapıyordu. Her gün işim pc de olduğu için beni aşırı rahatsız ettiği için sürekli değişime gönderdim. Kullanmayınca düzeliyor. Sonra tekrar tutukluk yapıyordu.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de buna anlam veremiyorum. Siz araştırıp almışsınız ve keyfi olarak beğenmemişsiniz, iade kabul edilmemesi gerekiyor.
Hediye çeki olarak alıp yerine başka bir ürün aldım. Alan memnun satan memnun