razor94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen ay Amazon üzerinden Logitech G213 model klavye aldım. Kullanmaya başladıktan 3 gün sonra tuşlarda tutukluk yapmaya başladı. Shift, é ve b gibi tuşlar çalışmıyordu. Bende haliyle direkt değiştirmek istedim ama Amazonda stok bitmiş bende direkt iade ettim. Amazon saolsun direkt aldı ve parayıda iade etti. Klavyeyi baya sevdiğim için herhalde aynı sorunu tekrar yaşamam deyip Gaming.gen.tr diye bir satıcıdan aynı fiyata tekrar satın aldım

Aldığım 2.üründe de 2 gün sonra aynı sorun ortaya çıktı Bende bu kadar olmaz deyip firmayla iletişime geçtim. Yetkili teknik servise göndermem gerektiğini söylediler. Bende klavye kutusunun içine not yazıp gönderdim. birkaç gün sonra bana mail veya mesaj göndermeden direkt 3. bir ürünü göndermişler. Neyse yapacak bir şey yok deyip kullanmaya başladım. 3. üründe de aynı sorun ortaya çıktı

Üst üste 3 bozuk üründe bana gelemez heralde dedim. Başka PC'lerde de denedim onlarda da aynı sorunu yaşadım. Bu kez 2 tane not yazıp özellikle ürünü iade etmek istediğimi belirtip teknik servise gönderdim. Teknik servise Whatsapp'tan da yazdım mail de gönderdim.

Bana yine ürünü değiştirip 4. yeni bir klavye gönderdiler. 1 hafta olacak hala kullanıyorum sorun çıkmadı. 4. de sağlam olanı tutturdum sanırım

Teknik servisin neden sürekli yeni ürün gönderdiğini anlamıyorum. 2 kargo ben yolladım 2 tane onlar her kargonun bedeli şirkete 40₺'den 160 ₺ anlaşmalı bile olsalar 100 - 120 ₺ ediyor. Ürün zaten 515 ₺ idi ben aldığımda. Anlam veremedim.

Ürün güzel olduğu için uğraşmak istemiyorum tekrar tekrar bıktım.

Sizlere tavsiyem Amazon'dan şaşmayın. Yine Amazondan bir webcam aldım tam 14 gün kullandım. Görüntü kalitesini beğenmediğim için iade ettim. Ürün ellerine geçtiği gibi paramı iade ettiler geçen hafta.

3 kuruş fazla olsun Amazon'dan olsun

not: Fiyatına baktım da şimdi iyi ki tekrar sürekli yenisini göndermişler
2 sene önce aynı klavyeden almıştım hatta fiyatı daha yukti şuan bedava 1 ay kullanamadım

pardon G613 Müş 2018 de 600 tl para verdim 1 ay kullanmadım