Şahıs direkt zafer partisi gelecek mülteciler diyerek propagandasını yapıyor hocam bilmem farkında mısınız? İlginç bu mesajınıza şaşırdım
Zafer partisinin zaten kendi propagandası bu değil mi? Kişinin farkı bir görüş ortaya koymuşluğu yok.
Tekrar söylüyorum iki olayın durumu farklı sizin ban yemenizde ki durum çok farklı. Orada bir kutuplaşma olmuş ve tartışmaya girilmiş ayrıca hakaret edilmiş.
Sizin mantığınıza göre hiç bir şey konuşulmasın. Ticaret, alım yaptım, satım yaptım haricinde kelime konuşulması yasaklansın. Farklı bir dil hiçbir şekilde kullanmayalım.
Burada olayları ve konuları karıştırmayın. Ben enflasyonun ticareti nasıl etkilediği hakkında konu açarsam. X kişisi gelse 2023'te yeniden x parti kazanacak diye propaganda yaparsa ban yer veya Y parti kazanacak diye biri gelirse ban yer. Burada bulunan ayrım çok farklı.
Konuyu bilmiyorum ama büyük ihtimalle mülteci konusu ve bu konuda tek açık fikrini beyan eden parti, zafer partisi iktidara gelirlerse mülteciler gider demiş. Kendi kişisel görüşü iktidara geleceği yönünde olabilir. Bu siyasete girmez. Forumun mantığında yapılmaya çalışan düzene göre bu şekilde kişilerin düşüncelerini ifade etmesi engellenemez. Sadece tartışma ortamı çıkmasın ve siyasi kavgalar olmasın isteniyor.