Herkese merhaba, ben Kaan. Hali hazırda Türk Hava Kurumu Üniversitesi (İzmir) Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencisiyim. Bi aksilik olmadığı sürece haziran ayında diplomamı almış olacağım. Öğrencilik dönemim boyunda çalışma sağlayabileceğim bir iş aramaktayım. Aşağıda yer alan yetkinliklerime göre genel iş konularına açığım.
Yetkinliklerim;
Wordpress: Tüm işlemlerde yetkinliğim söz konusu. Anahtar teslim web site işleminden sorun çözümlerine kadar her açıdan nitelikliyim.
Elementor: Basit seviyede sıfırdan tema yapımı, özelleştirmeler ve diğer talepleri karşılayacak nitelikteyim.
Sosyal Medya: Genel olarak orta seviyede bir hakimiyetim söz konusu. Bu alanda da çalışmalar yapabilmekteyim.
Google Ads: Analiz, çalışma, raporlama gibi konularda ve diğer hususlarda niteliğim söz konusu.
SEO: Temel olarak hakimim diyebilirim.
Yabancı Dil: İyi seviyede İngilizce, Başlangıç seviyesinde Almanca ve İtalyanca
Sertifika ve Diploma: Emniyet Yönetimi, Wordpress İle Site Yapımı, Kurumsal Yazılı İletişim Teknikleri, İngilizce, Elektrik Teknisyenliği
Yetkinliklerime yakın veya benzeri genel olarak işlere açığım diyebilirim. Eğitim konusunda masrafım ne yazık ki hayli fazla. Talep edecek iş verenlere CV dosyamı iletebilirim.
İletişim;
Mail:
merhaba@kaanvaral.com
Whatsapp: +90 553 924 15 94