Sitede Multi Step Form eklentisi kurulu ve içinde çalışmakta olan bir form var ancak bu form için bir kaç revize talebimiz var;
1) 2. adımda 3. sıradaki alanın tasarımsal olarak düzeltilmesi gerekiyor bir problem gözüküyor. (Daha önce form üzerinde başka bir Freelancer çalışmıştı ve diğer alanları o hazırlamıştı şu an ona tekrar yaptıramıyorum yoğunluğu varmış o yüzden diğer alanlar gibi bir kaç ufak değişiklik yapılarak hazırlanması gerekiyor, bu alanı ben ekledim o yüzden tasarımsal ufak bir düzenleme gerek)
2) Ayrıca, formu gönderirken birkaç saniye boyunca onay metni görünüyor. Lütfen bunu, isteğin gönderildiğine dair örneğin yeşil renkte kalıcı bir metin olacak şekilde ayarlayabilir misiniz? Lütfen aşağıdakileri yazın:
"Ihre Anfrage wurde erfolgreich verschickt."
3) İlgili tarafların da e-posta yoluyla taleplerinin kısa bir onayını alacakları şekilde ayarlayabilir misiniz? (Yani form mesela bizim mailimize düşüyor ya aynı zamanda formu dolduran tarafada düşebilir mi?)
İşlemler çok çok acil hemen bakabilecek biri varsa hızlıca iletişime geçebilir mi?