Merhabalar,
Hocam excel de CTRL + F tuşu ile Değiştir bölümünden ilgili metinleri yazıp, tümünü değiştir yaparsanız çözülecektir.
Selamlar, dosya içerisinde değiştirmeyi biliyorum bana alt dosyalar dahil tüm excellerde seçeceğim X metninin Y metnine dönüşmesi gerekiyor.
Toplu dosya olarak hepsine uygulamam gerek. Yine de bu Ctrl + F olayını bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirici mesajınız iyi olmuş teşekkür ederim.
Merhaba. Şu şekilde yapacaksınız;
- Control F
- Değiştir.
- Aranan a sokak b caddesi
- Yeni değer: ' c sokak d caddesi
Selamlar, dosya içerisinde değiştirmeyi biliyorum bana alt dosyalar dahil tüm excellerde seçeceğim X metninin Y metnine dönüşmesi gerekiyor.
Toplu dosya olarak hepsine uygulamam gerek. Yine de bu Ctrl + F olayını bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirici mesajınız iyi olmuş teşekkür ederim.
Farklı dosyaları soruyor arkadaş. Dosya içinde kolay. Ben de merak ettim.
Evet, farklı doyalarda ki aynı metinleri değiştirmeyi soruyorum.
Macro ile yaptığımız zaman otomatik hepsi mi değişir yoksa cihaz tek tek hepsini açıp öyle mi değiştirir ? Ona göre bir zamanlama planı çıkartmam lazım.
Hocam bununla ilgili bir değiştir makrosu yazıp makroyu tüm listeye uygulayacaksınız, gelecekte de işinize yarayacaktır bu gibi durumlarda fiyat vs değiştirmek adına.
Macro ile yaptığımız zaman otomatik hepsi mi değişir yoksa cihaz tek tek hepsini açıp öyle mi değiştirir ? Ona göre bir zamanlama planı çıkartmam lazım.