Firmalardan olumlu dönüş alsanız da tatmin edici rakamları alma ihtimali düşüktür. Öncelikle aynasız makul fiyatlı bir body alarak etrafında var lan her türlü malzemeyi fotoğraflayıp portfolyo oluşturabilirsin. Ben Fotoğrafçılığı 2. plana atıığımda tüm ekipmanlarımı bıraktım sadece olympus omd mark2 aldım onunla birçok iş yaptım. Özellikle ürün çekimi olduğu için ışık, dekor ve yardımcı malzemeye yatırım yap. Ardından bir gazlı içecek şişesi bile olsa fotoğrafla. Hatta bu çekimleri Reels olarak videoya al. Çekim anı ve sonuç gibi. Şu an ürünlerini fotoğraf çektirmek isteyen çok çok fazla butik üretici var göz ardı etme. Kendi kendine oluşturacağın bir portfolyo bile bu işler için sana yardımcı olacaktır. Yurtdışında e-ticaret ile uğraşan kişiler dahi Türkiye'ye ürünlerinden birer numune gönderip düzenli olarak fotoğraf çekimi talep ediyor Fırsat çok yani. Önemli olan bir şekilde başlamak. Kolaylıklar dilerim.
Öncelikle doğum gününüzü kutlarım. Nice mutlu yıllarınız olsun. Geç cevap verdiğim için de özür dilerim. Dediklerinizi harfi harfine okudum ve dikkat edeceğim. Çok teşekkür ederim değerli tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için. Bin minnet..