Önceden haftada 1 pazar günü tatilim vardı dolu dolu geçerdi, şimdi cumartesi pazar çalışmıyorum, o kadar hızlı geçiyor ki az öncede ofistekilerle bunu tartışıyorduk. Daha yeni cuma akşamı servise binmiştim sanki nasıl bitti 2 gün anlamadım. Aynı şekilde hafta içi de öyle geçiyor, günler kısaldı ömür bitiyor. İlk okuldayken 3 ay yaz tatili sanki bir ömür gibiydi bitmek bilmezdi sıkılırdım bazen
Aynen öyle cumartesi pazar çalışmıyorum bendeacayip hızlı geçiyor

yaşlanmaya da başladık ya bir şey anlamıyoruz günümüzden ruhumuz doymuyor
Ben de her pazartesi aynı şeyi yaşamaya başladım haftasonu geç uyandığımdan olsa gerek her pazar uyuyamadan sabah oluyor...
ben her gün yaşıyorum hocam bu olayı :
Bu yolları hiç sevmiyorum, gereksiz harcanan zaman. Ömür Törpüsü. Hergün 3 saat oldukça fazla bir zaman..
Sakaryada kayınçolarım var. Ev bakıyorlardı Serdivan merkezde oturuyorlar. etrafta daha sakin köyler var, dedim şu köyden alın yakın. Kim gidecek o kadar yerden işe dedi. (Hiç trafik yok araç ile evden çıktığında 10dk sonra iş yerine geliyorsun) şok oldum. millet İstanbul'da 2 saat yol çekiyor dediğimde ki bakışı çok manidardı.. İşe yakın oturmaya çalışın veya yakında bir iş bulun hatta biraz daha az parası olsa bile önemli değil. İnsanın kendine de biraz zaman ayırması lazım.
keşke 3 saat olsa hocam her gün rahat en az 4 saatim yolda geçiyor