Merhaba sevgili forum üyeleri. Son zamanlarda açık artırmalarım gelişigüzel, saçma bahaneler ile kapatılıyor. Bu konuda sizin de fikirlerinizi almak, herhangi bir moddan yardım istemek istiyorum.
1. İlk açık artırmam Clickbait başlık nedeni ile kapatıl. Başlığım ise şu şekildeydi: Google'da üste çıkmak binlerce lira yerine yalnızca 1TL (Açık artırma başlangıç fiyatı bu şekilde). Bu konu çok subjektif. Ancak eğer bu başlık clickbait ise, eklenti kurarak "Uzay Teknolojisi" ile site hızlandıran adamlarınki nedir? En basit ve bilindik örneği verdim.
2. İplerin koptuğu nokta burası. Açık artırmam, minimum bitiş tarihine takılmış

bugün 12-13 bilemediniz 14 civarında bir açık artırma konusu açtım. Minimum bitiş saati 6 saat olduğu için konum kapandı... Şimdi soru sormak istiyorum. 14+6? Oldu ya gün içinde yorgundum ve karıştırdım. 17'de açıldı konu, yine 23 ediyor. Bu nasıl mümkün olabilir aklım almıyor.
Korkum şu, zamanla bu şekilde konularım kapatıla kapatıla tamamen banlanacağım ilgili kategoriden. Moderatörlerden açıklama bekliyorum, kimseyi suçlamıyorum. Ancak bu durum artık çok ilginç olmaya başladı. İnsan altında bişey arıyor.