Merhaba dostlar.
Kıbrıs'ta bir pansiyon için abimin booking hesabı üzerinden 4 günlük rezervasyon yapmıştım. Bugün pansiyondan ayrıldıktan yarım saat sonra abime bir mail geldi, benim adıma bir yorum yazılmış. Abimin yapmadığından da eminim ki hatta o da şaşırdı. Aynı isimde başkasının yorumu sistemde karışmış desek o da imkansız çünkü yorumunuz kaydedildi diye mail geldi abime.

Şimdi aklımdaki tek soru otele giriş yaparken resepsiyondaki kişi bir katikulli yaparak benim PNR numaramı kaydedip benim adıma yorum yapabilir mi?

Bu arada otel çok berbattı ve ilk günden bize yanlis oda verip bizi mağdur ettiler, bu sebeple onları sikayet edeceğimi belirtmistim. Ayrıca bu işletme kurumsallıktan hayli uzak bir aile isletmesi. Booking'teki 10 kişiden 6 sı olumsuz yorum bırakmış.

Booking'in tr temsilcisi yok sanırım ulaşabileceğim bir numara bulamadım, uygulama üzerinden mesaj olarak şikayetimi belirttim.

Sizce sistemsel bir hata mıdır yoksa resepsiyondaki kadının(patron) işgüzarlığı mı?

Edit: Yorum bilgisayar tarafından değil de daha çok manuel yazılmış gibi görünüyor.