Bu sene 3 büyüklerin de transferleri başarılı. Beşiktaş'ta ruh yok. Takım İstanbul spor gibi lige yeni çıkmış takımla berabere kalıyor, bir tane koşan adam var sahada Cenk Tosun o da 75. Dk girmiş. Valerian Ismael çok tecrübeli bir hoca değil. Bunu da bazı maçlarda gösterdi.

Galatasaray yıldızları topladı ama, bir takımda çok yıldız da iyi değil, eğer kulüp oyunculardan büyük değilse. Ayrıca Okan Buruk bu kadronun çok altında bir hoca. Hatalar yapacaktır.

Fenerbahçe açık ara ligin en baskılı oynayan takımı, genç oyuncular çok başarılı ve istekli. Tecrübeli oyuncuların tamamı formunda. Teknik direktörleri ligin en iyisi.

Ben Beşiktaşlıyım ama bu sene Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum. Erken form tutmanın zararları yok mu var. Bunu Beşiktaş'ın 11 puan öndeyken verdiği şampiyonlukta görebiliriz. Fenerbahçe erken form tuttu. Şampiyonluklarını engelleyebilecek tek unsurun bu olabileceğini düşünüyorum. Ama tecrübeli teknik direktörleri bunun da üstesinden gelecektir.