Nefretin korkunç bir sermaye olduğunu öğrenmem uzun zaman aldı.
Burada sadece dürüstçe fikrimi açıklamak ve faydalı bir noktaya bağlamak istiyorum.
Kerimcan Durmaz'dan nefret ettiğimde birkaç yıl önceydi. Henüz bu kadar tanınır değildi.
Görüştüğüm her kişiye Kerimcan'ı anlattım nefretimle. Çok iyi oldu zirveye taşıdım kendisini.
Bir keresinde de, yıllar evvel bir arkadaşım bana Enes Batur'a olan nefretini anlatmıştı.
Kim bu diye aratırken keşfettim onu. Bana kalırsa o kadar nefret edilecek biri değildi.
Hatta bilakis azmini takdir ettim ve yaptıklarını yakından takip ettim.
Bakın, homofobik yada Enes Batur hayranı falan değilim. Sadece olayları metaforik olarak aktarmaya çalışıyorum.
Demek istediğim...
En çok nefret ettiklerinizi besliyorsunuz haberiniz yok. (bu sözüm herkese değil)
Bunu kavrayabilmem gerilla pazarlamayı öğrendikten sonra oldu.
Russel Brunson'un akıl hocası Perry Belcher bir keresinde ona şöyle demiş.
"Eğer öğle vaktine kadar birilerini kızdırmadıysan, kötü bir pazarlama yapıyorsun".
Düşüncelerimi söylücem ama tepki veya linç yersem ne olur??? Endişelerinizi salın gitsin.
Gerilla pazarlama kendiniz ve işiniz için zorluklarla çarpışma cesareti ister.
Beklenmedik olanı yapmak, şaşırtmak ve sansasyon türevinde birçok hamleyi içinde bulundurur.
Aslında gerilla savaşıyla birçok ortak noktası var. Bunu daha sonra detaylıca ele alırız.
Size bunları uygulayarak nasıl aylık 500 lira kazanırken 30.000 lira kazançlara yükseldiğimi de anlatırım. Hepsi birer teknik.
Sadece bunu söylemem bile bazılarına gösteriş yapıyormuşum gibi gelecek. Gösteriş değil değerli arkadaşım, sadece neyin mümkün olduğunu göstermek için yapıyorum.
Bunu daha önce de çok kez yaptım. Geçmiş konularıma bakarsanız hiçbir faydalı şeyi kendime saklamadığımı görebilirsiniz.
Bu sayede çok güzel mesajlar da aldım. Birçok kişinin kazançlarını katladığını görmenin mutluluğu yeter de artar bana.
Düşük bütçeli fakat yüksek etkili pazarlama silahı olan gerilla hamlelerini daha çok paylaşıcam sizinle.
Şimdilik bu kadar dostlar.
İyi forumlar dilerim herkese.
Her masa da varsın be melih abi iyi akşamlar dilerim