Arkadaşlar bir konuda fikir üretmekten çıkmaza girdim, çözüm yolları fikirlerinizi bekliyorum. Çözersek tüm Türkiye dolar kazanabilir.
İnstagram, facebook ya da tiktok sosyal medya platformlarını düşünelim.
Amaç: paylaştığımız post reels vs. içeriklerde yabancılara ORGANİK olarak nasıl erişim alabiliriz? (Avrupa - Amerika)
Hashtagler ile denedim, yabancılar gelmeye başladı ama gelenler afgan, pakistan vs.
Sizce VPN üzerinden internete bağlandıktan sonra örneğin Romanya bağlantılı VPN ile içerik paylaştığımız zaman yabancılara organik olarak ulaşmamız mümkün müdür?
Geçenlerde forumda bir arkadaşın yabancı ülkenin numarasını kullanarak instagram kullanırsak yabancılara ulaşabiliriz gibi bir yazısı vardı, seçenek olabilir mi?
Reklamlardan bahsetmiyorum, organik direkt olarak post paylaşıp hashtag eklediğimiz zaman nasıl Ankaralı kardeşimiz görebiliyorsa, aynı şekilde San franciscodaki adam da görebilmesini nasıl ayarlarız?
*Bu arada lokasyon eklemeyi de denedim o da fayda sağlamadı.
Bu konuyu çözebilirsek, hem eticareti avrupa, amerikaya yönlendirebiliriz + İçeriklerimizi (youtube, tiktok vs.) yabancı ülkedeki kişilere göstererek oradaki hedef kitle analizini yapar, dolar bazında reklam gelirleri sağlayabiliriz.
Benim bu konuyu çözme niyetim yurtdışından reklam projeleri yönetebilmek.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum, dolar, euro, pound için zihinleri çalıştıralım..