Altay9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür durumlarda düzenli içerik girilmeye devam edilmeli. Ufak tefek indeks ve sıralama değişikliklerini sorun olarak görmeye gerek yok, özellikle yeni siteler için. Yapılacak şey basit; İçeriği gir ve bekle. Diyelim 1 yıl geçti ve hala site hitlenmiyorsa demektirki yoldaki engelin seviyesi eklenilen içeriğin geçebileceğinden daha yüksekte; o zaman her adımda seviyeyi biraz daha yükseltmeliyiz, ne zamana kadar, istenilen hitleri elde edene kadar. Bu işler biraz gayret gerektiriyor. Çoğu kişi bu tür sorunlara takılıp çalışmayı bırakabiliyor. Fakat uğraşıldığında hitlenmeyecek site yoktur. Yapamadım demeden çalışkan, gayretli ve dirençli olursanız yaparsınız.
Ben aylardır yılmadan devam ediyorum zaten böyle basit şeylerle bırakmam. Ancak ortada sorun var bariz belli. Çünkü çok fazla tecrübem ve denemelerim oldu. İlk defa yaşadım ve indexlerin sıralamalardan tek tek gidişi aslında bir sorun net belli. Ben bu tarz durumlarda soruna odaklanırım. Ufacık ışık varsa yılmadan gene devam ederim tabiki