ImmanuelKant adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam GreenLight,

Öncelikle alanadınız yayın hayatına başladığı tarih çok önemli şayet inşaa ettiğiniz web sitesi yeni ise panik yapmanıza gerek yok zamanla önbelleğe alınma ve listelenme süreci düzelecektir. Çünkü Google'nin Türkiye için ayırdığı makinelerin sayısının 20'nin üzerinde olduğu söyleniyor. Farklı makineler arası geçişte sayfalarınız tekraren indexlenebilir.

Yukarıdaki ihtimallerin dışında arama motoruna (site:example.com) olarak arattığınızda URL’leriniz eksik ise bu durumda sizin kontrolünüz altında olmayan bir durum demektir. Çünkü bu durum da ara ara sistematik olarak değişkenlik gösterebilir.

Bunların dışında Webmaster tools a eklediğiniz mülkte bilginiz dahilin de veya dışında URL kaldırma, Robots txt yolu ile sayfa engelleme gibi ihtimallere de yer verilmeli.

Rekabet ettiğiniz sektörde içeriklerinizle belirlediğiniz anahtar kelimeye aşırı yoğunluk sektörle alakasız üretilen basma kalıp ve ziyaretçi çekmek için zengin sanılan içerik üretmek gibi birden fazla sorun olabilir.

Daha sağlıklı analiz edebilmek adıma Webmaster tools hesabınızdaki metriklere göz atıp afaki durumları analiz ederek sorunu teşhis edebilirsiniz.

Saygılarımla
Teşekkürler cevabınız için. Yaptığım analizler sonucunda Google tarafında teknik durumlar ile alakalı olduğunu anladım. Ancak tam net nedenini bilmek imkansız. Test aşamalarındayım şuan bir kaç şey deniyorum. Benim tarafımda tek sorun olabilecek kısım Cloud Flare... ALan adı .de ve google domainsten olduğu için cloud flare kullanıyorum mecbur olarak. Orada da spama alınan bir proxy IP'ye denk gelmiş olabilirim. CLoud flare hesabı değiştirdim test ediyorum.