hiç yakalanmadım,yakalanacak bi durumum olmadı.inkar etmem çünkü,bişey yapıyorsam soruldugunda söylerim dogrusunu.ama yapmadıgım şeyler yüzünden iftira atıldıgı için sorun yaşadıgım çok oldu.ergenlik dönemlerimdeyim o zaman...ailemde bu yaşta çocuk şunu yapar,bunu yapar,bizden saklar,yalan söyler düşüncesindeler.çok yakın bi akrabamız sürekli kafasından bişeyler uydurup,fatih şunu yapıyor,bunu yapıyor diye iftira atardı,ailem bana kızsın/beni dövsün diye.mesela sigara içiyor derdi,halbuki alakam yok.ailem yolda polislerin durdurup milleti aradıgı gibi evde beni durdurup ceplerimi arardı,gece uyurken çantamı/dolabımı filan karıştırırdı suç aletlerini bulmak için bende derdim,yaparsam söylerim zaten....sonra onlar iftira attıkca ben laf yedim,ben dayak yedim derken atılan her suçu direkt kabullenmeye başladım.fatih bira içiyor derlerdi,ertesi gün elimde birayla eve gelirdim,sigara içiyor derlerdi cebimde paket taşımaya başlardım.bana ne iftira atarsanız,onun fazlasıyla göreceksiniz beni derdim.çok daha kötü şeyler atıldı üstüme,hepsini kabul edip artırdım dedigim gibi.aslında ondan fazlasını yapıyorum,bakın şimdi diye uydururdum/abartırdım.ailemin,malasef dogru söyleyenin ben oldugumu farketmesi yıllar sürdü.ama sonunda farkettiler ki ben bişey yapıyorsam saklamam.insanların bu konudaki anıları genelde sigara oluyor mesela.bana,bunun saklanması çok saçma geliyor.kimden,neyi saklıyorsunuz arkadaş