Bundan 11 yıl önce falandı. Evde kimse sigara içtiğimi bilmiyor. Benim oğlanın maşallahı var sigaradan alkolden uzak falan diyorlar. Bende çaktırmıyorum kimseye sigara içtiğimi. Evde içiyorum ama kimse anlamıyor herkes içtiği için. Neyse bir sabah staja gideceğim. Kalktım canım çok sigara çekti. Dedim şu yoldan gideyim kimse yoktur. Yaktım sigarayı gidiyorum. Pat amcam elimden attım ama gördüm. Ceza sana dedi taşı şu kalekimleri. 3. kata kadar taşıdım kalekimleri. Dedim hadi eyvallah.

Neyse dedim daha kimse çıkmaz yaktım bir tane daha. Hoop rahmetli birader. Çaktırmadan attım orada sigarayı görmedi. 3-5 dakika muhabbet derken devam ettim. Babam zaten yok semtte dedim yaktım. Yakmaz olaydım bu sefer babamla karşılaştım. Neyse o da görmedi bir şekilde attım.

Metroya yaklaştım 100 metre falan kaldı. Dedim rahat rahat içeyim bari. Sokağı bir döndüm annemle çarpıştık. Aslında sigarayı yere atmasam anlamayacaktı ama atınca anladı. Akşam babanla görüşürsün dedi gitti Birkaç fırça falan derken devam ettik. Keşke sağlam tepki koysalardı da içmeseydim.