Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konu sahibi olarak buluşmayı düzenlemek size düşer hem avrupa hem anadolu yakasındakiler için ortak bir nokta olabilirse iyi olur.
Hocam, bu kadar İstanbul'lu arasında bana düşmez bence Buluşma için neresi uygun olur bilemiyorum.

WaLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi mahallesindesin ?
Eski Habipler hocam.

firatie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zeytinburnuna yolunuz düşerse haber edin hocam ofisimize davet edelim çay kahve muhabbet sohbet edelim

- zeytinburnuna yakın olan herkezi bekleriz
WhatsApp'tan yazdım hocam.

metomann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbula hoşgeldiniz, Bakırköydeyim bende gelirseniz bu taraflara bir çay-kahve içeriz...
Hoşbulduk hocam, imkanlar doğrultusunda görüşmeye çalışıyorum. Numaramı iletiyorum. En kısa sürede görüşmek dileğiyle.

gnyiletisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sultangazideyim WhatsApp dan yaz bi çay içip tanisalim
Özelden numaramı atıyorum hocam.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadıköy tarafina doğru giderseniz ben de gelmek isterim hocam. Toplu olmasa da 3-4 kişi buluşsak tanissak bile yeter ☺️ ben de e ticaret ve sosyal medya reklamcılığı ile ilgileniyorum bu arada güzel olur sohbet muhabbet ☺️
Hem o tarafları gezmek hem de oradaki arkadaşlarla tanışmak istiyorum. Numaramı iletiyorum.

croscu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbula hoş geldiniz ancak ben samsuna tersine göç olarak gitmekteyim istanbul artık zorlaştı ayakta kalmak için
Hoşbulduk hocam. En güzeli, hakkınızda hayırlısı olsun. Biz de 2 yıl buradayız gibi gözüküyor. Kısmet artık.