Merhabalar, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim tüm derslerimi verdim ama aksilikler peşimi bırakmıyor.

2 Adet zorunlu stajım var. 3 Staj yaptım bugüne kadar ama yalnızca 1 tanesini işletebildim. 2. Staj yerimde 9 ay çalıştım tam staj dönemim başladığı vakitte bilgisayar mühendisi abimizi işten çıkarttılar bu nedenle stajımı yaptı olarak gösteremedim. 3. Staj yerimde ise işletmede stajyerlerden sorumlu kişi ile sorun yaşadım ( Cenaze ve sağlık durumlarından dolayı hayatımda ilk defa işe geç gitme ve gidememe sorunlarım oldu mail ile belirtsemde kibirleri yüzünden beni pek umursamadılar. ) ve sorumlu kişi beni müdüre şikayet edince müdürde kendine laf getirtmemek için benle tanışık olmasına rağmen benle konuşmak yerine stajdan ilişkimi kesti ve bunu telefonla haberdar etti . Gidip konuşmama derdimi anlatmama izin bile vermediler. ( Bir devlet kurumu olduğu için kendi memuriyetlerine laf getirtmek istemediler ... )

Ben 17 Yaşımdan beri sürekli yeni uygulamalar çıkarır hep farklı sektörde bir ürün geliştirmeye çalışır aynı zamandada kurumsal web site vb. işler alarak geçimimi sağlarım .
Bir kaç gün sonra yaşım 23 olacak yaşıtlarıma göre oldukça fazla deneyime sahibim ve imkanım varken gidip bir şirkette çalışmak yerine kendi şirketimi kurmaya çalışıyorum. Bunun için bir uygulama yazıyorum uygulamanın ilk halinin satışını forumda 10-15 kişiye yapmışımdır ve bu uygulama sayesinde forumda güzel paralar kazananlar olduğunu biliyorum

Bende bu uygulamayı çok daha fazla geliştirerek sektörde en iyisi haline getirmeye çalışıyorum ve yazılımın satışını durdurdum. Şehir şehir kafe restaurant gezdim hepsinin sahibiyle görüştüm neler istediklerini ne yapabileceğimi hepsiyle oturdum tartıştım müşteri kitlemi belirledim bunlardan kimisi uygulamanın tamamını kullanıyor kimisi ihtiyacı olan özellikleri kullanıyor. Uygulamamın ilk versiyonunu bitirmek için biraz daha zamana ihtiyacım var ( 3. Stajımı yaptığım yerde şimdiye kadar olan kısımı 1-1.5 ay gibi bir sürede yaptığımı gören stajyer sorumlusu , geçmişte kendininde bu sektörde çalıştığını ama sıfırdan böyle bir uygulamayı bu kadar kısa sürede yapmamı şaşkınlıkla karşılamıştı ... hem frontendini hem backendini kendim yazıyorum . Bunları söylerken değinmem gerekirki bir çok kez girişimcilik ekosistemlerinde bulundum ama bir ortağım var hakkını yememem lazım elektrik elektronik mühendisi olmasına rağmen proje tasarlama , iş geliştirme konularında çok iyi kendisine buradan saygılar ve selamlar )

Buraya kadar biraz derdimi anlattım okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

Benim ihtiyacım olan ise projemi yapmaya devam ederken yeni bir staj yeri ayarlamam gerekiyor ekim ayının 4'ünde ara dönem stajları başlıyor ve bu staj döneminde kayıt yaptırıp şu şehirden bir an önce kurtulup artık iş hayatına tamamen atılmak istiyorum bunun içinde forumda bana yardımcı olabilecek birisi var mı?
Not: Sizlerinde devam eden projeleriniz varsa kısmi zamanlı php html css bootstrap js ajax vb. konularda destek sunabilirim.