Kelime ve rekabet araştırması yapmak için mobileaction, appradar, sensor tower gibi toolları kullanabilirsiniz, hepsinin deneme sürümleri mevcut sadece kelime ve rekabet araştırması yapacaksanız hayli hayli size yeter.
Açıklama, kısa açıklama ve başlık google için çok önem arz ediyor ASO tarafında. İsminizde en az bir tane ana hedef kelimenizi, kısa açıklamanızdada aynı şekilde hedef kelimenizi kullanıcıyı harekete geçircek bir cümle ile yazmanızı öneriyorum. Uzun açıklamada ise ana kelimelerinizin long taillerini kullanmanızı öneriyoruz, saçmalama seviyesine gelmediği sürece makalenizi uzun tutabilirsiniz. Long tail kelimeleri bulmak içinde yukarda dediğim toolları veya keywordstool sitesini kullanabilirsiniz yine bu toolunda deneme sürümü olması lazım.
Hangi kelimeden indirildiğinizi ise panelde "dönüşüm analizi" sekmesinden "görüntüleme ölçütü" kısmından "arama terimi'ni" seçerseniz hangi kelimelerden indirildiğinizi görebilirsiniz. İndirmeler sabit bir kelimeden değilde çok fazla kelimeden gelmişse "diğer" olarak gözükecektir.
ASO için kelime analiz aracı bulamadığımdan kelimeleri bilmiyorum hocam. Tavsiye ettiğiniz araçları deneyim inşallah. Seo ile benziyor anladığım kadarıyla.. Play konsolda da dediğiniz yere bakmıştım ama kelimeler görünmeyince burası değil herhalde diye düşünmüştüm. Demek ki bende görünmüyor. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.