Maliyetsiz bir şekilde oyununuzu öne çıkarmak için en iyi seçenek şüphesiz ASO'dur hocam fakat sadece ASO ile ilerlenemez özellik oyununuzu incelediğimde ve analiz ettiğimde çok fazla niteleyebilecek kelime olmadığını olan kelimelerinin büyük bir çoğunluğununda aranma hacminin az olduğunu görüyorum.
Oyununun hyper casual kategorisinde bir oyun olduğu için reklam vermeden (google ads, facebook ads vs. gibi) çok fazla öne çıkmanız ve indirme etmeniz mümkün olmayacaktır.
Yazılımdan anlıyor ama reklam bütçeniz az ise rekabeti az olan ve hacimleri iyi durumda olan kategorilerde oyun yapmanızı ve ASO yaparak öne çıkarmanızı önerebilirim.
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Engelim sebebiyle bu oyunu yapmak bile 3 yılımı aldı hocam. Bu sebeple aranma hacmi yüksek konuda bir oyun geliştirmeye çalışmam pek mümkün değil. Ben yetiştirene kadar o kelimenin miladı dolar zaten
Aso konusunda da, SEO'da olduğu gibi ücretsiz kullanılabilecek araçlar bulamadım hocam. Seo'da işler biraz daha anlaşılırdı. Açıklama kısmını öylesine yazmıştım ama anlaşılan berbat olmuş
Google ads üzerinden SEO için kelime analizi faydalı oluyordu. Bu aso için de geçerli mi peki? Play konsolda da hangi kelime ile oyunu bulmuşlar bunu da göremiyoruz herhalde yada ben beceremedim. Teşekkürler