yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazma, karışma, herkes kendi yaşasın zamanla ödesin bedelini diyorum içimden ama duramıyorum, huyum kurumasın.

Belli ki para kazanma hırsı insanları kör ediyor artık.

Marka nedir, domain nedir, hukuki hakları nedir, markaya ait bir domain alındığında neler olur, bu eylemlerin sonucu ne kadar zarar verir?
Hiç düşünmeden atlıyorlar hırsla.

Marka nedir
Marka kanunu
Marka kanuni hakları nelerdir
Bir markaya ait olan domain kayıt edilebilir mi
Marka üzerinden haksız kazanç

Benden konu sahibine bir tavsiye; elindeki domainleri liste halinde bir avukata danışsın bakalım avukat ne diyecek.
En azından sonrasında binlerce dolar ceza vermektense avukata bir danışmanlık ücreti ile şimdiden dert almaz belki.
hocam galiba siz anlamıyorsunuz veya mesajları okumuyorsunuz patentli marka 3-4 adet var ve istenirse verilir diğer domainler yurt dışındaki kripto borsalarının veya bir kaç şirketin bunların 1 tanesi satılsa sadece 1 tane hepsini 10 yıllık ücreti çıkıyor ve markaya ait domain kayıt edilebilir sorusunu sorduğumda bana isterlerse sizin ile anlaşıp alabilirler veya yeni açılacak mahkemeye başvurup alabilirler dedi keşke sizde biraz araştırsaydınız.( ayrıca marka olayını sanki ilk kez söylüyor gibi konuşuyorsunuz 10 kişi söyledi yani anlamadım 1 kişi yazar biter bundan sonra cevap vermeyeceğim sizde vaktinizi boşa harcamayın)