digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendini sevmeyi öğrenmelisin.
Benim sesimde ince ve gençtir.
Yolda görse amca diyecek adamlar telefonda kardeşim derler)))
Ben lise yıllarında konservatuvarda koro ile ve tiyatro ile ilgilendim.
İstersem sesimşn daha alt perdelerinden konuşabilmeyi öğrendim hatta 93-99 arası radyoculuk ve haber spikerliği yaptım, sonra ulusal kanallarda muhabirlik ve canlı bağlantılar yaptım.
Sesini değiştiremezsin ama onu çok daha etkili kullanmayı öğrenebilirsin.
Mesela ince sesinle bir ömür çocuk karakterleri seslendirip para kazanabilirsin.
Kalın sesli olmayacaksın hiç bir zaman ama ince sesini avantaja faydaya dönüştürebilirsin.

çok devdiğim bir hikayeyi özet anlatayım sana.
japonyada sol kolu olmayan bir çocuk judo yapmak istiyor.
ailesi zengin ve en büyük judo ustasını tutuyor, usta çocuğa sözünü dinlerse şampiyon olacağını söylüyor.
çocuğa tek bşr hareket gösteriyor ve bu hareketi dünyada en mükemmel en hızlı sen yapacaksın dşyor.
senelerce sadece aynı hareketi yaptırıyor çocuk sıkılıyor bunalıyor isyan ediyor yeni hareket istiyor.
ama hoca senelerce aynı hareketi çalıştırıyor ve bir gün so kolu olmayan çocuğu şampiyonaya sokuyor.
çocuk ne yapacağım şampiyonada sadece tek hareket biliyorum diyor hocası sadece bildiğin hareketi yap diyor.
çocuk ilk tur ikinci tur çyerek final önüne geleni yere vurup tuş ediyor.
Sonunda finalde müsabaka başlar başlamaz rakibini aynı hareketle yere vurup tuş ediyor ve şampiyon oluyor.
şampiyonadan sonra çocuk hocasına soruyor.
hocam sol kolum yok ve tek bir hareketle şampiyon oldum. bu hareketin sırrı nedir? bu hareketi savunmanın hiç bir yolu yok mu bu usta judocuları nasıl yendim. diye soruyor.
hocası da diyor ki, bu hareketi savunmanın kolay ve tek bir yolu vardır.
ama rakibinin bu hareketi durdurmak için seni sol kolundan yakalaması gerekiyordu.

yani eksikliklerinizi avantaja çevirecek adımlar atarsanız eksiklikleriniz avantajınız fazlalıklarınız haline gelir..
Globalciuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aleyküm selam askerde oturur bence iyi formlar
RauL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha büyüme cagındasın daha dur bi 22 yaşına kadar boyun büyüyecek
20 lik dişin çıkacak. daha neler neler anlatmaya gerek varmı
iamoznozkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18-19'a kadar benimde arkadaşlarıma göre inceydi. 19'dan sonra oturdu sesim.
Anladım cevaplar için sağolun.